Badkamerlekkage in Arnhem?

Een lekkage in uw badkamer kan grote schade aanrichten. Niet alleen in de badkamer zelf, maar ook in andere delen van uw woning. Als het water bijvoorbeeld door uw badkamervloer trekt, zullen er vochtplekken en schimmels ontstaan in het onderliggende vertrek. Deze schimmels zien er niet alleen vies uit, maar zijn bovendien schadelijk voor uw gezondheid én tasten uw woning aan. Zorg daarom altijd voor snelle hulp bij badkamerlekkage! In Arnhem en omgeving hoeft u hiervoor slechts één telefoontje te plegen naar Loodgieter Garant: wij staan dag en nacht voor u klaar, 365 dagen per jaar!

Snelle, vakkundige hulp

In de badkamer komen vrijwel alle water- en afvoerleidingen samen. Als een deel van dit leidingwerk verkeerd is aangelegd, niet goed op elkaar aansluit of als uw woning is gaan ‘werken’, kan lekkage gemakkelijk optreden. Staat na het douchen of na een bad uw gehele badkamer blank? Of loopt het water uit uw wastafel niet netjes de afvoer in, maar belandt het op uw vloer? Grote kans dat er sprake is van waterlekkage. Voorkom ongemak en ernstige schade aan uw woning en schakel in Arnhem en omgeving meteen onze hulp in!

Wilt u meer weten over onze diensten en werkwijze? Of wilt u liever meteen een afspraak maken? Aarzel dan niet om contact op te nemen, we zijn u graag van dienst.